Home Community HRC-400 Professional Timer Timer will not pair with the app.

Tagged: 

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #2028
    DodgersSuck
    Participant

    I went through the initial setup with the app. The unit says it’s in pairing mode but the WiFi symbol is blinking on and off. The segments in the symbol are not flashing separately in a staggered manor. The system also isn’t showing up when I look for it in my list of available WiFi networks.

    Spread the love!
    #2121
    Ryan
    Participant

    Is the timer network not showing up or your home network? You can try factory resetting the timer then pulling the grey ribbon cable out for 5 seconds, and re-pair it after that. If you need any help please call the product support line.

    Spread the love!
    #2503
    ReaperWolf
    Participant

    Same problem, not even seeing the wifi symbol on the device.

    This is our second device, returned the first one to Home Depot. Same behavior as before. The device isn’t faulty, feels like a backend problem with B-Hyve’s servers.

    Worked fine two weeks ago then suddenly stopped. The B-Hyve network/device doesn’t even show up in the app. Tried resetting, tried the gray ribbon. Cycled the router many many times. Deleted and re-installed the app twice.

    Feel like I wasted my money. B-Hyve is silent on the forums, offering no help. Seeing other posts about nobody answering the phones. Wondering if B-Hyve has gone dark leaving us with a very expensive paper-weight. If I can’t get this working this weekend it’s going back to Home Depot and I’m going with a reliable non-online device.

    B-Hyve get your act together, this is serious!

    Spread the love!
    #2504
    DodgersSuck
    Participant

    I did a factory reset then pulled the Grey wire. This seemed to work. I can now control my timer through the app.

    Spread the love!
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!