Home Community B-hyve Smart Hose Faucet Timer “timer is taking too long to respond”

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #73017
    sforgues
    Participant

    First off…for some reason the forum seems to be showing all in either Japanese or Chinese (I can’t tell)…this is what my browser is showing right now…but I digress.

    Trying to do a manual watering connecting through wifi and I’m getting “timer is taking too long to respond”. I tried moving the hub closer to my router…it’s now within a foot…as mentioned in another post. The timer turns on, sometimes it turns off within less than a minute on a 10 minute manual on time. Sometimes it stays on and if I switch to bluetooth, it shows it is on.

    Before all this, I had previously popped the batteries and found the inside was wet and the batteries corroded. I dried out the inside and let it sit in the dry AZ air for a few hours, then inserted new batteries and now the wifi communications isn’t quite working well.

    My wifi hub is 44:67:55:20:29:07
    My faucet timer is 44:67:55:10:59:65

    Please advise…in English 😉

    Spread the love!
    #73018
    sforgues
    Participant

    Hmmm…just figured out that someone is spamming this forum…

    Spread the love!
    #76415
    sforgues
    Participant

    Confirmed today that my hose timer is not responding to the hub via wifi. It seems like it is connecting, but it’s not activating the scheduled on time. I was able to connect via bluetooth and water manually.

    Spread the love!
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!