Home Community B-Hyve Indoor/Outdoor Timer Stations not watering

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #77355
    tufftoy
    Participant

    I can run a test on each station though the app, and it shows that the stations are running, but they aren’t. I can also run a manual water cycle through the timer itself, says it is watering, but again no sprinkler heads popping up.

    System was working fine, with no issues up until this past weekend. I don’t know what has changed. Timer shows that it is connected with 3 wifi bars, no issue connecting with apps either.

    Mac: 44:67:55:01:5B:97
    Firmware: 0032
    Hardware: wt25-0001

    Spread the love!
    #77378
    Stephen
    Keymaster

    It is possible that the timer is not sending out the voltage to the zones, but there could be an error somewhere downstream from your timer as well (water source, cut wires, etc.)

    I would recommend testing the output of the timer with a volt meter (if you have one). If you cannot do that, then I would test the water source by turning the valves on manually.

    You could contact our support group and they should be able to assist you with this. 1-800-488-6156

    Spread the love!
    #77399
    tufftoy
    Participant

    Thank you for the advise, however, I checked all stations with a multimeter, and all stations show that a signal is being sent to each station. I also checked ohms and all stations are 26.7 to 42.3.

    I can run one station a day in auto or manual, doesn’t matter which station, and after that none of them will work in manual or auto for the rest of the day. I sometimes can’t even run one station on manual or auto for the day.

    Nothing has changed from the time they were all working until now where nothing seems to work.

    I have done a complete reset on the system to no avail. Rain delay has been turned off. Great wifi signal.

    Any help would be greatly appreciated!

    Spread the love!
    #77401
    tufftoy
    Participant

    Also would like to know if I’m running the latest updates.

    Mac: 44:67:55:01:5B:97
    Firmware: 0032
    Hardware: wt25-0001

    Thanks again!

    Spread the love!
    #78760
    picasso1967
    Participant

    is there an update this thread as I am having the same issue

    MAC Address: 44:67:55:03:5d:60
    Firmware Version: 0039
    Hardware Version: WT25G2H-0001

    Spread the love!
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!