Home Community B-Hyve Indoor/Outdoor Timer How to tell why program didn't run?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #3216
    youpock
    Participant

    My morning program didn’t run but I can’t figure out why? In the past I received a notification that due to rain it wouldn’t run but this time I received no notifications and when I look in the history it shows only yesterday’s.

    Thanks!

    Spread the love!
    #3226
    Ryan
    Participant

    Could I have the mac address for your timer?

    Spread the love!
    #3235
    youpock
    Participant

    Sure its 44:67:55:40:3E:E9

    Spread the love!
    #3244
    Ryan
    Participant

    I’ve checked your unit and everything seems to be fine, I did up date your firmware though. Is your system able to run using the manual setting? If there is a fault of error, the b on your timer would be glowing red.

    Spread the love!
    #3258
    youpock
    Participant

    No red and manual works fine. I manually watered the stations today but couldn’t figure out why it didn’t run. I guess well see what it does tomorrow. Thanks for the updated the firmware, maybe that’ll help.

    Spread the love!
    #3268
    Tltrumble
    Participant

    Same issue here.
    44:67:55:02:19:6a
    Firmware 0025
    Hardware wt25-0001

    Spread the love!
    #3272
    youpock
    Participant

    Mine ran this morning like normal? Maybe just a fluke, or updating fixed it.

    Thanks for your help!

    Spread the love!
    #3324
    Ryan
    Participant

    @youpock, glad it started working again, just let us know if you have any further issues.


    @Tltrumble
    , I’ve updated your firmware, it shows as your A program being active.

    Spread the love!
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!