Home Community B-hyve Smart Hose Faucet Timer Device Keeps Going Offline Daily

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #1743
    dalepa
    Participant

    Your Device is offline, please check WIFI and power for timer.

    I get this every day now. I have to unplug the Hub and replug it, sometime I have to Updatge WIFI setting get it to come back. It works for several hours, then the next day when I try, Offline.

    Pretty much useless device until this is fixed.

    I have one HUB and 2 timers.

    Spread the love!

    #1777
    Ryan
    Participant

    Hi calepa, is your timer within 30ft of your router, and does your Wi-Fi symbol on your timer have an exclamation mark next to it? Also could I have you mac address.

    Spread the love!
    #1842
    dalepa
    Participant

    timer was 10 ft from my router. I moved to another wifi router and so far no issues.

    You guys really need some debugging information somewhere reports on what’s going on with the connections..

    New bug:

    I logged into the https://my.orbitbhyve.com/ and I only see one timer. I see both my timers in the app.

    Your APP GUI is terrible.. You guys really need a re-design.

    Spread the love!
    #1862
    Ryan
    Participant

    hello dalepa, the https://my.orbitbhyve.com/ website has not been updated sine around 2015/2016, and is no longer in use. We have a new beta site that you can use https://techsupport.orbitbhyve.com you would just sign in with your bhyve account credentials.

    Spread the love!
    #1880
    salsanvaz
    Participant

    My hub is also going offline (starts blinking yellow) right after resetting it and connecting it to my wifi. The router is 10 ft away, no walls in between. My garden has already seen some plants affected, please resolve quick.

    Spread the love!
    #1899
    Ryan
    Participant

    Hello salsanvaz, could I please have the Mac address to your timer? Thank you.

    Spread the love!
    #1927
    Wolfster
    Participant

    Hello,

    I have the same issue. Can I please get a firmware update?

    My MAC is 44:67:55:02:e3:e3

    Thanks

    Spread the love!
    #1939
    cmcatee
    Participant

    Hey @Ryan, if the https://my.orbitbhyve.com/ website hasn’t been updated sine 2015, and is no longer in use, would you please update the link in the menu above? The Login link goes directly to my.orbitbhyve.com. Thanks.

    Spread the love!
    #1947
    Ryan
    Participant

    Hello Wolfster, in order to update your firmware you would need to be connected to Wi-Fi for it work. Please contact us at product support by our email [email protected] with reference with this forum. Or call us through our product support line 1-800-488-6156 for further assistance.

    Spread the love!
    #2141
    Winkyboy
    Participant

    Hey everyone; I heard from someone on YouTube (seemed to be an Orbit person) that sometimes a device will report as “Offline” when actually it’s just asleep to conserve battery power. Not sure if that’s what was going on.

    Spread the love!
    #76744
    salsanvaz
    Participant

    Hello My MAC address is:

    44:67:55:20:1B:A1

    Spread the love!
    #76792
    Stephen
    Keymaster

    @Salsanvaz are you having similar issues to the thread above? I can see the hub on your account, but it is currently disconnected. I would like to remove the hub from our server so that you can begin the pairing process over for just the hub. Please let me know if this is something you are willing to attempt.

    Spread the love!
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!