Home Community B-hyve Smart Hose Faucet Timer Cannot Find Device after Disassociating

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #77210
    generic
    Participant

    I’ve been unable to control my timers using Wifi, so I deauthorized the hub and timers to try to start the process over. I cannot get the app to connect to the hub now. The hub is flashing a blue light, and when I try to add it I get an error saying “Cannot find device. Ensure your Hub is powered on.”

    MAC: 44:67:55:21:48:40

    Spread the love!
    #77239
    Stephen
    Keymaster

    @Generic I have cleared it from our server, so go ahead and try it again. Press the B-hyve button 5 times to put it back in pairing mode, and it should find it and connect right up.

    Spread the love!
    #77329
    generic
    Participant

    I was able to connect to it, but when I went back a couple days later to add the timers it gave me the same issue. I’m again unable to find the hub or timers. I tried deauthorizing it on the site again but that didn’t work. Is there some other way I can try resetting it from my end, or does an employee have to do it each time?

    Spread the love!
    #77345
    Stephen
    Keymaster

    In the app, you need to deauthorize the hub before you deauthorize the timer. If you don’t have a timer on your account, you won’t be able to see the hub, so your hub will get stuck on the server.

    Spread the love!
    #78995
    kwallace
    Participant

    This has also happened to me too. Amazing that a owner needs to write into the forum to fix this
    MAC 44-67-55-21-B7-F9 [21F19-1960]

    Spread the love!
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Spread the love!